Svanemøllehavnen – 5 Tons kran/blå kran. 

I forbindelse med påkrævet større vedligehold af 5 tons/blå kran på Svaneknoppen, har det været nødvendigt at tage kranen ned for sandblæsning og udskiftning af sliddele mm. Kranen skulle have været i drift pr. 01 august 2022.

Grundet flere uforudsete problemer (bl.a forsinkelse i overtagelse af ny havn samt større rustdannelse på kranen end forventet) er opsætningen skudt til uge 33.

Overtagelse af havnen vil først være pr. 01 september hvor vi overtager området. og kranen vil være funktionsdygtig.

Såfremt man benytter kranen på ugentlig basis skal man overveje andre alternativer i perioden, som at lade båden forblive i vandet eller finde alternativ kranløsning ved enten Jakob Jensen (værftet i skudehavnen) eller Skovshoved Havn.

Vi beklager ulejligheden.