Opdatering fra havnen

Generalforsamling i Svanemøllehavnen A/S: Der har været afholdt Generalforsamling i selskabet Svanemøllehavnen A/S, hvor ny formand for bestyrelsen er tiltrådt – Ole Mikael Brandt, næstformand er Lars Wilms

Glat på broerne: Der er som mange sikkert har lagt mærke til….koldt. Derfor er der også sne og glat på broerne. Det er ikke tilladt/muligt at stryge med salt på beton broerne, da det nedbryder broerne. Sand/grus er heller ikke en brugbar løsning, da det giver grus på bådene. Derfor gør jer selv den ulejlighed og lav en risikovurdering for hvor nødvendigt det er at komme til sin båd i denne periode, eller træf de rette foranstaltninger med sikkert fodtøj. P.S. der er meldt om varmegrader på mandag fra DMI.

VD/Ibrugtagningstilladelse mm.: Vi er stadig i dialog med VD omkring manglende ibrugtagningstilladelse. Der er som sådan intet nyt på denne front, andet end vi fortsat presser på.

Havnekontoret lukker for julen: Kontoret holder lukket for perioden 21 dec. til 01 jan. og ønsker alle sejlere og brugere af havnen God Jul og Godt Nytår.

Havnefogeden